Top hoe gebruik je de womanizer Geheimen

Ultiem genot met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou is er dan een update!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Hij wordt zelfs verkocht inclusief orgasmegarantie, zo zeker zijn de makers van dit super product!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Het met-uit knopje heeft dit design betreffende een omvangrijke diamant. Mooi! Louter al bij het merken en aanraken van een Womanizer Pro raak ik opgewonden. Ik schik hetgeen kussens op mijn bed en ga erop liggen, zet de stand op 4, spreid met wijs-, en middelvinger mijn schaamlippen opdat m’n clitoris duidelijk kan zijn en plaats een behandelknop over mijn clitoris. Ons héél zacht gebrom kan zijn alles wat je hoor. Het reeks decibel kan zijn te verwaarlozen.

Intussen kan zijn een Womanizer al ons heus begrip. Ben je er niet vertrouwd mee? Dan mag je het jouw (uit persoonlijk ervaring ;)) absoluut aanraden om er ons met te schaffen.

Betreffende mijn schaar in de aanslag ga je daar weleens juist wegens zitten. Voorzichtig maak je het doosje open, waaruit je een volgend doosje tover. Een schitterend, glimmend, wit exemplaar met roze accenten en waarna, met sierlijk zilveren letters, “Womanizer” geschreven staat. Chique! Hup, doosje open en tadaa: een opwindende zachtroze etui lacht mijzelf toe. Zoveel verpakking; het moet een fancy apparaatje zijn. Ik rits de etui open en haal hier een enig ontwerp uit. Qua figuur lijkt het ons weinig op zo’n oor-thermometer. Lichtblauw aangaande kleur, betreffende een glanzende diamant wanneer bedieningsknop. Laten wij nachtkastje.nl er doch eens bijpakken voor meer informatie!

Nu jouw eindelijk in het bezit bent aangaande een Womanizer wil jouw er uiteraard zo lang geoorloofd betreffende blijven plezier hebben. Dus lees je in het blog hoe jouw de Womanizer het allerbeste kunt reinigen.

Meteen mag niemand mij opmaken zeker ik geef toe aan het gevoel dat vanuit mijn onderbuik op borrelt. Ik kronkel ingeval een slang, trek mijn buikspieren samen en kantel mijn bekken. Ik ervaar mijn hoofd gloeien. Mijn keel doet alweer zeer aangaande dit inhouden van genotgeluiden doch het vind ik ook niet erg. Terwijl mijn ademhaling eerder en onregelmatiger wordt kom ik -alwéér- hemels tot ons orgasme. Er komt nog nét nauwelijks rook uit m’n oren. Je zak door mijn knieën op mijn hurken, mijn rug tegen een muur. Mijn ellebogen op mijn knieën, mijn handen tussen mijn kin en mijn ogen nog alsmaar gesloten. Even op adem komen….

Een Womanizer 2Go kan zijn de allernieuwste Womanizer. Speciaal ontworpen betreffende een womanizer makkelijk en discreet mee te kunnen nemen onderweg en op reis in gedachte.

Indien u dan ook besluit een recensie te schrijven, kan u zelf kiezen ofwel u uw titel of andere persoonlijke informatie toevoegt. Wij bestaan benieuwd naar de meningen over de bezoekers, maar behouden het recht bijdragen welke ook niet met de sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Omdat dit apparaatje een momentje dien opladen, neem je aanvankelijk een uitgebreide warme douche. Lijfje ingesmeerd, lichten gedimd, zwoel muziekje op een afkomst en mijn Womanizer klaar in mijn vers opgemaakte bedje. Boven een diamant zit ons klein aan/uit knopje. Okay, let’s get it on. Als ik hoofdhaar aanzet vormt ze ons onverwachts geluid. Een Womanizer ‘bromt’ zachtjes, doch niet vervelend. Met een diamant stel je de intensiteit in. Er bestaan in totaal vijf standen, waarvan een vijfde de heftigste is. Ik besluit eenvoudig doch op standje 2 op te starten. Je sluit mijn ogen en zet dit tuutje op mijn clitoris…

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om een vertrouwelijkheid over de informatie te respecteren.

Ik ben een gevoelig tiepje en womanizer Pro beste koop kom altijd weet heel snel klaar doch híer had je niet op gerekend! Alang na 30 seconden (ik had de timer over m’n ipad aangezet, ***grijns!***) ervoer je door ons on-ge-lo-fe-lijk heftig clitoraal orgasme een seksuele explosie welke niet kan zijn te evenaren.

↔ Schürzenjäger — Mann, der beständig Frauen umwirbt und diese zu erotisch-sexuellen Abenteuern mit sich zu bewegen trachtet

Wanneer je bestelling in delen is bezorgd, betaalt OTTO een extra kosten en betaal jouw doch één keer de bezorgkosten.

Vul jouw 06-nummer in gedurende het volbrengen aangaande jouw bestelling opdat jouw tevens ieder sms geïnformeerd is over een bezorgstatus.

Wij verrichten er alles aan om jouw bestelling zo vlug geoorloofd te bezorgen. Je vindt de actuele levertijd  bovenaan deze pagina (boven de verkoopprijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *